کسب درآمد از شبکه های اجتماعی امروزه علاقه مندان زیادی را به سمت خود سوق می دهد با گسترش روز افزون شبکه های اجتماعی و ایجاد کسب و کارهای مختلف هر فردی می خواد برای خود کسب درآمد از فضای اینترنت را داشته باشد.
یکی از راه های کسب درآمد استفاده از شبکه های اجتماعی از جمله: فیسیوک، اینستاگرام، یوتیوب، لینکدین و… اما بهتره قبل از هرچیز با این شبکه های اجتماعی آشنا شوید.
فیسبوک و یوتیوب با توجه به فیلتر بودن کمتر کسی سراغ آن ها می رود. امروزه اینستاگرام و تلگرام را می توان به عنوان شبکه های اجتماعی پر طرفدار برای کسب درآمد اینترنتی دانست.
کسب درآمد از شبکه های اجتماعی
- کسب درآمد از مخاطبان موجود
بسیاری از مشاغل، اینفلوئنسرها، ستاره های یوتیوب، آپارات و کارآفرینان در حال حاضر در رسانه های اجتماعی حضور دارند. آنان مخاطبان اختصاصی دارند که آنها را دنبال می کنند، فعالیت آنها را دوست دارند و به محصولات آنها علاقه مند هستند.
اگر شما فردی هستید که فالوورهای قابل توجهی در شبکه های اجتماعی خود دارید تنها چیزی که باید یاد بگیرید این است که چگونه می توانید از مخاطبان موجود خود استفاده کرده و آنها را به منبع کسب درآمد خود تبدیل کنید.
فروش مستقیم، همکاری در فروش و تبلیغات از روش های کسب درآمد از کاربران صفحات شبکه های اجتماعی شماست که می توانید از این طریق شروع به کسب درآمد کنید.
مطالعه بیشتر: مشاور تبلیغات مجازی
استفاده از تبلیغات
از مشاغل کوچک خانگی گرفته تا شرکت های بزرگ، همه می توانند از طریق استراتژی های بازاریابی مناسب و استفاده از نوع مناسب تبلیغات در رسانه های اجتماعی،
بیشترین حضور را در رسانه های اجتماعی داشته باشند. با داشتن مخاطبان زیاد، دریافت سفارش تبلیغات در رسانه های خود، یکی از بهترین راه های کسب درآمد برای شما است.
فروش مستقیم محصولات یا خدمات در رسانه های اجتماعی
از رسانه های اجتماعی برای ارتباط با افراد علاقه مند به خرید محصولاتی که ارائه می دهید استفاده کنید. چنین شبکه هایی مشتریان زیادی دارند و گروه های خرید و فروش زیادی برای این منظور استفاده می شود.
شما می توانید خدمات خود را در آنجا بفروشید و مبلغ نسبتاً خوبی کسب کنید. این نیز زمان خوبی برای بررسی بازاریابی تأثیرگذار است. اطمینان حاصل کنید که محصولات و خدمات خود را به خلاقانه ترین و جالب ترین وجه ارائه دهید.
اینستاگرام
یکی از پرطرفدارترین شبکههای اجتماعی در ایران است که به خاطر دسترسی راحتش توانسته بیش از بقیه شبکههای اجتماعی مورد توجه قرار بگیرد.
اینستاگرام در آغاز کار خود، فقط یک سیستم اشتراکگذاری عکس بود که بعدها امکان اشتراکگذاری ویدئو و چت خصوصی، به صورت امکانات جانبی به آن افزوده شدند.
با توجه به محبوبیت زیاد، کاربران میلیونی و فلیتر نبودن شبکه اجتماعی اینستاگرام، بسیاری از کسب و کارهای فضای مجازی در این رسانه اجتماعی متمرکز شده اند.
پس اینستاگرام انتخابی عالی برای فروش محصولات شماست. برای اینکه به طور حرفه ای در اینستاگرام فعالیت کنید باید آموزش اینستاگرام را در اولویت برنامه های خود قرار دهید.
همکاری در فروش از طریق شبکه های اجتماعی
یکی از راه های کسب درآمد از سوشیال مدیا فروش محصولات دیگران در رسانه های اجتماعی خودتان است. همکاری در فروش (affiliate marketing) در واقع همان بازاریابی پورسانتی از طریق شبکه های اجتماعی است.
در این روش شما تبلغ کالاهای فروشنده های دیگر را در صفحات اجتماعی خود قرار می دهید و از هر خریدی که از طریق صفحه شما انجام شود، پورسانت دریافت می کنید.
لینکدین
افراد حرفهای و متخصصین ایرانی، بیشک روزانه درگیر لینکدین هستند. این شبکه اجتماعی از همان روز اول یک هدف را دنبال میکرد و آن هم این است که میان کسب و کارها و افراد مهم آنها ارتباط برقرار کند. این ارتباط میتواند برای یک فروش، استخدام یک کارمند و هر چیزی که به شغل مرتبط است، برقرار شود.
فیسبوک
شاید در آغاز شروع به کار فیسبوک، همه این شبکه اجتماعی را فقط یک محیط مجازی برای برقراری ارتباط با دوستان خود میدیدند تا اینکه سرانجام این شبکه اجتماعی بستر جدیدی برای انتشار محتوا ایجاد کرد که صفحات (Pages) نامیده میشدند.
کاربران میتوانستند در پروفایل خود، صفحات را با نامهای موردنظرشان درست کنند و به آنها هویت خود را بدهند. هویت آنها میتوانست مربوط به یک کمپانی،
یک شخص یا حتی صفحهای برای اشتراکگذاری محتواهایی با سبکی مشخص باشند. پس از ارائه شدن این سرویس، فیسبوک به شدت در ایران مورد توجه قرار گرفت و اکثر کمپانیها به آن رو آوردند.
توییتر
توییتر به خاطر اینکه بستر مناسبی برای اشتراکگذاری سریع اخبار و اطلاعیهها است، برای بسیاری از کسبوکارها مفید واقع شده. به همین دلیل است که خیلی از کسبوکارها به آن رو آوردهاند و از آن بهره میبرند.
مطالعه بیشتر: متخصصین تبلیغات در فضای مجازی
سخن آخر
شبکه های اجتماعی پتانسیل پرورش دادن کسب و کارهای پردرآمد را دارند. اگر شما هم می خواهید در میان این افراد باشید، پس باید اول
جنبه های مختلف این شبکه ها را شناسایی کرده و مهارت های کافی را از الگوبرداری از رقبا و یافتن راه های جدید و انحصاری به دست آورید.
سپس اهداف خود را مشخص کرده و هم راستا با فعالیت در این رسانه ها، اهدافتان را دنبال کنید. اگر شما هم تجربه کسب درآمد از شبکه های اجتماعی را دارید می توانید دیدگاه خود را در پایین مقاله با ما به اشتراک بگذارید.
شاید شما هم جزء افرادی باشید که تجربه کافی در زمینه کسب درآمد از شبکه های اجتماعی را نداشته باشید و بخواهید فعالیت خود در این زمینه را انجام دهید،
در این راستا می توانید با تیم پشتیبان سایت درویش زاده دات کام از طریق لینک های زیر در ارتباط باشید تا شما را بهتر برای ورود به بازار کسب درآمد از شبکه های اجتماعی راهنمایی کنیم.