سوشیال مدیا مارکتینگ

سوشیال مدیا مارکتینگ

سوشیال مدیا مارکتینگ نوعی بازاریابی دیجیتال است که از پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی و وب سایت ها برای تبلیغات خدمات و محصولات یک برند استفاده می کنند. سوشال مدیا به هر گونه رسانه اجتماعی گفته می شود که

برقراری ارتباط را برای افراد ساده تر کرده و به آن سرعت بیشتری بخشیده است. طراحی سایت و طراحی اپلیکیشن دو نمونه از خدماتی هستند که محصول نهایی آن ها، یک سوشال مدیا در اختیار شما قرار می دهد.

انواع سوشیال مدیا

پلتفرم های سوشال مدیا و شبکه های اجتماعی از تنوع بالایی برخوردار هستند. از این رو شما می توانید با توجه به سلیقه و کاربرد مورد نظر خود، در یک یا چند نمونه از آن ها فعالیت داشته باشید.

هدف اصلی از به وجود آمدن شبکه های اجتماعی این است که افزایش برندینگ و بازدید را راحت کند و همچنین تبلیغات کم هزینه تر و با نتایج مطلوب تر برای تمامی افراد ممکن سازد، اما به هر حال هر تکنولوژی ای مزایا و معایب خود را دارد،

بنابرین بسیار مهم است که با نحوه ی استفاده ی درست از شبکه های اجتماعی آشنا باشیم؛ علاوه بر این در این پلتفرم ها افراد با هر سن، نام، جنسیت و شرایطی میتوانند فعالیت کنند، یعنی فرقی ندارد که هویت پشت هر صفحه ی اجتماعی واقعا چه کسی است.

سوشیال مدیا مارکتینگ
اهمیت سوشیال مدیا مارکتینگ

مطالعه بیشتر: مشاور تبلیغات مجازی

فیسبوک: در فیسبوک شما قابلیت اشتراک گذاری عکس، متن، فیلم و فایل صوتی را دارید. می توانید از این طریق با دوستان خود در ارتباط باشید و از اپلیکیشن ها و بازی های متعددی که وابسته به فیسبوک هستند هم استفاده کنید. این اپلیکیشن اولین بار در سال ۲۰۰۴ میلادی به بازار امد و اصلی ترین سازنده ی آن مارک زاکربرگ می باشد.

اینستاگرام: اینستاگرام با ۱ میلیارد کاربر فعال یکی از پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی در سطح جهان و همچنین ایران میباشد.بیشتر کاربران از این شبکه برای ارسال اطلاعات خود همچون مسافرت، فشن، غذا، هنر و موضوعات مشابه استفاده می‌ کنند.

همچنین خاصیت منحصر بفرد این پلتفرم وجود فیلترهایی خاص برای ادیت تصاویر و ویدئو است.اینستاگرام در سال ۲۰۱۰ تولید شد و در سال ۲۰۱۲ میلادی فیسبوک این برنامه را با مبلغ یک میلیارد دلار پول نقد و سهام خریداری نمود.

یوتیوب: یوتویوب با ۱٫۸ میلیارد کاربر یک پلتفرم رایگان برای به اشتراک گذاری ویدیو است که برای بعضی از کاربران آن مسبب ایجاد شغل و کسب درآمد به وسیله ی تولید محتوا شده است،

به کاربرانی که در یوتویوب تولید محتوا و کسب در آمد می کنند، اصطلاحا “یوتویوبر” می گویند. این شبکه در فوریه ۲۰۰۵ توسط سه نفر از مدیران پیپال راه اندازی شد و در سال بعد به قیمت ۱٫۶ میلیارد دلار توسط گوگل خریداری شد.

میزان سرعت تبلیغات در سوشال مدیا 

ماهیت رسانه‌های اجتماعی به‌ شکلی است، که فقط به توجه اندکی نیاز دارند. اما همین جلب نظر افراد به تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی، سخت‌تر از جلب نظر آن‌ها به تبلیغات روزنامه‌ها است.

بنابراین در رسانه‌های مختلف اجتماعی، رقابت تنگاتنگی میان صاحبان مشاغل، برای گذاشتن عنوان‌های تبلیغات خود در شبکه‌هایی مثل اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی وجود دارد.

این صاحبان مشاغل به‌ منظور بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، به‌طور دائم در حال پیگیری نظرات، برای بازخورد مخاطبان خود در رسانه‌های مختلف اجتماعی هستند.

افراد مختلف با درک دقیق اهداف سوشال مدیا در شبکه‌های اجتماعی و دانستن ساز و کارهای آن، می‌توانند با انجام تبلیغات مناسب، مؤثر و با مدیریت درست درشبکه‌های اجتماعی، به بهترین نتیجه برای کسب و کار خود برسند.

مزایا و معایب سوشیال مدیا

  1. بهترین راه برای کسب درآمد اینترنتی
  2. شبکه های اجتماعی سرگرم کننده هستند.
  3. سوشیال مدیا یکی از بهترین راه های تبلیغات است.
  4. شبکه‌ های اجتماعی اطلاعات را سریع‌ تر از هر رسانه ی دیگر پخش می‌ کنند.
  5. برقراری ارتباط با هر کس و هر کجا که می خواهید را به سادگی ممکن می سازد.
  6. سایت‌ ها و شبکه‌ های اجتماعی به محصلان کمک می‌ کنند تا بهتر عمل کنند.
  7. سوشیال مدیا بهترین مکان برای دستیابی به آگهی های استخدامی است
سوشیال مدیا مارکتینگ
هدف سوشیال مدیا مارکتینگ

مطالعه بیشتر: مشاور تبلیغات اینترنتی

سوشیال مدیا مارکتینگ

سوشیال مدیا مارکتینگ (Social Media Marketing) در واقع شکلی از بازاریابی دیجیتال است که از شبکه‌ها و پلتفرم‌های اجتماعی و وب‌سایت‌های موجود برای تبلیغ محصولات یا خدمات یک برند استفاده می‌کند.

معمولاً سوشیال مدیا مارکتینگ را به صورت بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی هم ترجمه می‌کنند و به صورت مخفف «SMM» هم از آن یاد می‌ کنند.

سوشیال مدیا مارکتینگ فعالیت‌ های زیر را در بر می گیرد:

  • حضور یافتن در شبکه‌ های اجتماعی
  • افزایش آگاهی از برند
  • تعامل با مشتریان کنونی و مشتریان بالقوه
  • هدایت کردن ترافیک واقعی به سمت وب‌ سایت

سخن آخر

اگرچه سوشال مدیا مارکتینگ مبحث بسیار گسترده ای است، با این حال می توان با تحقیق و جستجو، کمی خلاقیت، آزمون و خطا و رعایت نکات اساسی تا حد زیادی آن را آموخت.

اگر سوالی درباره سوشیال مارکتینگ دارید از طریق لینک های زیر با تیم پشتیبان در ارتباط باشید تا بتوانید بصورت اصولی شروع به کسب درآمد از طریق شبکه های اجتماعی کنید.

ارتباط مستقیم با خانم مهندس برومند در واتساپ

ارتباط مستقیم با خانم مهندس برومند در واتساپ

پاسخ خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 پاسخ برای این پست

    1. سلام بله دوره های مختلفی رو براتون اماده کردیم
      لطفا شماره تماس تون رو اعلام کنید

  • تلفن خود را همراه با صفر درج کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس برقرار کنند. مثال: 09375555555

فرم مشاوره