انواع استراتژی در کسب و کار

انواع استراتژی در کسب و کار

تعریف و انواع استراتژی در کسب و کار

تا حالا شده از خود بپرسید واحد استراتژیک کسب و کار چیست؟ استراتژی کسب و کار تمام اقدامات لازم برای رسیدن به چشم اندازها در برگرفته است و می تواند جایگاه فوق العاده ای را بین رقبا تضمین کند. این پارامتر نقشه رسیدن به مقصد است و اگر برای راه اندازی کسب و کار این نقشه نداشته باشیم بدون شک شکست می خوریم.

در ادامه شما را به تماشای ویدئو مهندس درویش زاده در رابطه با راه های اعتماد سازی برای کسب و کارهای مجازی لاین استور دعوت می کنیم.

هدف اصلی استراتژی کسب و کار

با استفاده از Business Strategy خوب می توان برای دوره زمانی طولانی سوددهی را در سطح ثابتی نگه داشت و از اشتباهات معمول برای پیشی گرفتن از رقبا در بازار دوری کرد.

اگر ایده کسب و کار اینترنتی دارید، با تدوین یک استراتژی کسب و کار کوچک و خوب می توانید حسی مشترک برای تمامی افراد در راستای رسیدن به اهدافتان تعیین کرده و مسیر حرکت به سمت موفقیت را هموار کنید. به طور کلی استراتژی کسب و کار موثر باید شرایط زیر را فراهم کند:

  • اولویت بندی کارها
  • اتخاذ تصمیمات درست
  • ” نه” گفتن به مسیرهای اشتباهی
  • بهره بردن حداکثری از موقعیت خود و فرصت های موجود در بازار

اگر در حال رقابت سنگین و شدید با دیگران هستید، تدوین استراتژی خوب به معنی تشخیص دادن مزایای رقابتی و موقعیت ایده آل در بازار است. بعد از این مرحله می توانید برای فعالیت هایی که شما را به آن نقطه برساند برنامه ریزی و اقدام کنید.

کار کردن بر روی استراتژی کسب و کار اینترنتی به پیدا کردن کلید موفقیت تان و هموار کردن مسیر دستیابی به اهدافتان کمک می کند. بی شک بدون داشتن استراتژی درست، تصمیمات متناقضی خواهید گرفت که در انتها شما را به وضعیت مالی بد و جایگاهی ضعیف در بین رقبایتان سوق می دهند.

مزایای استراتژی

از آنجا که استراتژی کسب و کار چارچوب حیاتی برای دستیابی به اهداف و موقعیت رقابتی مناسب در بازار محسوب می شود مزایای زیر را به دنبال دارد:

  • با برنامه ریزی استراتژیک می توانید پیشرفت های آینده خود را بسازید. این فاکتور فرصت های مناسب برای ریسک کردن و شکست خوردن را در اختیارتان قرار می دهد و در خلال آن یاد می گیرید چگونه به بحران های بازار واکنش نشان دهید.
  • در می یابید اهداف روشنی برای پیشرفت کارتان داشته باشید؛ متوجه می شوید کجا باید سرمایه گذاری کنید، منابع مالی خود را بسنجید و چگونه برنامه زمانی قابل قبولی برای خود تعیین کنید.
  • می توانید با شناخت اصولی رفتار مشتری و گرفتن تصمیمات هوشمندانه برای فروش و بازاریابی میزان سود و درآمد خود را بالا ببرید.
  • با داشتن برنامه منطقی در پیشبرد کسب و کار روز به روز رضایت شغلی بیشتری احساس می کنید و برای ادامه کار خود انگیزه می گیرید.
  • استراتژی کسب و کار برای بیزینس اسکلت قوی و پشتیبان فراهم می کند؛ یعنی چه؟ یعنی طول عمر کسب و کارتان برای آینده تضمین خواهد شد چون به فرصت های واهی مانند شانس و فرصت های زودگذر تکیه نکرده اید.

پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی مشاوره تبلیغات کسب و کار  را حتما مطالعه کنید.

انواع استراتژی در کسب و کار
انواع استراتژی در کسب و کار اینترنتی

انواع استراتژی در کسب و کار چیست؟

استراتژی دفاعی

استراتژی تدافعی خیلی با تولید محصولات جدید و نوآورانه همگام نیست! شرکت هایی که این سیاست را پیش می گیرند محافظه کار هستند و عقیده دارند برای داشتن موقعیتی ایمن در بازار و به دست آوردن رضایت مشتری بهتر است تعداد محصول کمتری ارائه دهند اما کیفیت محصولات اولویت باشد.

استراتژی تهاجمی

مدل تهاجمی که همان اکتشافی است، با ریسک کردن و استفاده از خلاقیت ارتباط دارد. شرکت هایی که این ترفند را انتخاب می کنند پویا هستند و دوست دارند هر لحظه محصولی جدید طراحی کنند و کسب و کار خود را گسترش دهند.

استراتژی انفعالی

کسب و کارهای حاوی استراتژی انفعالی مسیر مشخصی برای رقابت در بازار و ریسک کردن در تولید محصولات ندارند. به عبارتی این کسب و کارها علاقه ای هم به تغییرات تجاری نشان نمی دهند و همواره سعی می کنند از چالش ها دور بمانند.

استراتژی تحلیلی

استراتژی تحلیلی بین استراتژی های تهاجمی و تدافعی قرار گرفته است؛ به این صورت که هم طرفدار ریسک کردن است هم مانند استراتژی تدافعی تعهد زیادی به ثبات بازار ندارد. این مدل قبل از اقدامات تولید محصول و تبلیغات موقعیت های بازار را می سنجد و تجزیه تحلیل می کند.

معیارهای انتخاب استراتژی های کسب و کار

برای داشتن کسب و کار پررونق باید در انتخاب ترفندها و برنامه های استراتژیک خود دقت کنید؛ راستی کدام معیارهای انتخاب استراتژی کسب و کار را ترجیح می دهید؟ با ۷ مورد از بهترین معیارها را در زیر آشنا شوید:

استفاده از ابزارهای رشد کسب و کار

فراموش نکنید استراتژی که برای کسب و کارتان انتخاب می کنید باید بر اساس رشد و ترقی باشد. پس از اول راه پیشرفت و تغییر مثبت را مدنظر قرار دهید و بر اساس آن برنامه کاری خود را تعیین کنید.

گسترش فضای رشد

باید قبل از هر گونه اقدامی مشخص کنید که کدام جنبه های کسب و کارتان را می خواهید پرورش دهید؛ مثلاً می خواهید روی تعداد کارمندان یا گسترش شعبه تمرکز کنید، خدمات جدید ارائه دهید یا روی جذب مشتری و افزایش سود کار کنید.

البته بیشتر مواقع بخش های کسب و کار به هم متصل اند و مثلاً با افزایش تعداد محصولات ناچار می شوید شیوه های بازاریابی و جذب مشتری خود را تغییر دهید و تخصصی تر کنید.

تحقیقات بازار

باید برای پیشرفت خود دلیل بیاورید؛ یعنی وضعیت بازار و صنعت را تحلیل کنید و ببینید آیا در این شرایط می توانید پیشرفت کنید یا رشدتان فعلاً امکان پذیر نیست. می توانید این کار را با برگزاری نظرسنجی انجام دهید.

در نهایت داده های این مرحله به شما کمک می کنند تا بهتر بتوانید برای تنظیم بودجه و هدف خود تصمیم بگیرید و جدول زمانی مناسبی ایجاد کنید.

مشخص کردن میزان رشد

وقتی از هدف و امکان تحقق آن مطمئن شدید باید ببینید چقدر می خواهید رشد کنید. اینجا لازم است آنچه دنبالش هستید را دقیق مشخص سازید برای مثال اگر هدفتان «افزایش فروش» در آینده است این جمله به تنهایی کافی نیست بلکه باید میزان افزایش فروش خود را تعیین کنید مثلاً «۵۰ درصد افزایش فروش!» یادتان باشد واقع بینی و نگاه منطقی به آینده در این مرحله حرف اول را می زند.

برنامه ریزی مسیر کسب و کار        

در معیار پنجم با تاکتیک ها یا همان ترسیم چگونگی دستیابی به هدف روبه رو می شوید و باید دقیق همه روش های کاربردی تا اعضای تیم، فرصت ها و منابع را مشخص کنید.

تعیین ابزارهای رشد

جدا از همه لوازم اولیه که در نکته قبل بیان کردیم ابزارهایی هم وجود دارند که در رشد سریع تر به ما کمک می کنند؛ برای مثال تأمین مالی علاوه بر بودجه لازم که می توانیم به تأمین هزینه های داخلی اختصاص دهیم و پروژه را تمام کنیم یا از نرم افزارهای حرفه ای برای بهبود عملکرد خود بهره بگیریم. همچنین می توانیم در این مسیر با بهترین مشاوران و طراحان تعامل داشته باشیم.

معیارهای انتخاب استراتژی های کسب و کار
اهمیت معیارهای انتخاب استراتژی های کسب و کار

پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی مشاور تبلیغات مجازی را حتما مطالعه کنید.

اجرای برنامه کسب و کار

در مرحله آخر از معیارها به اجرای برنامه می رسیم. اکنون تمام منابع و ابزارها فراهم هست و اهداف و نحوه رسیدن به آن ها را تعیین کرده اید. به محض کسب نتایج اولیه آن ها را با اهداف خود مقایسه کنید ببینید مطابقتی بینشان وجود دارد یا نه که اگر رضایتبخش نبود در روند خود تجدیدنظر کنید.

همچنین در تمام مسیر بیزینس را طوری پیش ببرید که بتوانید پاسخگوی همه باشید چه رؤسا و حامیان چه کارمندان و اعضای تیم تا در صورت ایجاد ابهام توضیحات قانع کننده به آن ها ارائه دهید.

یکی از امکانات ویژه کسب درآمد استفاده از نرم افزار های ارتباط با مشتریان تحت وب با نام سامانه پیامک اطلاع رسانی است. پیشنهاد ما استفاده از سامانه اطلاع رسانی و مدیریت ارتباط با مشتریان لاین استور است. این سامانه را می توانید به صورت رایگان از سایت لاین استور دریافت کنید، 

ثبت نام رایگان در پنل ممبر و فالور لاین استور

نتیجه گیری

در پایان می توان نتیجه گیری کرد که داشتن استراتژی کسب و کار Business Strategy موثر در شکل دهی و پیشرفت اهداف سازمان نقش بسیار کلیدی را بازی می کند با وجود استراتژی کسب و کار کوچک می توان از وجود نقاط ضعف و قوت موجود با خبر شد و سریعا برای رفع نواقص و مشکلات اقدام کرد. بی تردید می توان گفت که تدوین استراتژی کسب و کار اینترنتی و حقیقی یکی از اصول اولیه و مهم در ساختاربندی یک سازمان است. 

امیدواریم این مقاله برای شما حکم راهگشا در انجام انواع استراتژی در کسب و کار را داشته باشد و بتوانید از مطالب آن سود ببرید. مشاوران با تجربه‌ ما که در اجرای انواع تبلیغات در فضای مجازی و کارکردن با قشرهای مختلفی از کسب‌و‌کارها را داشته‌اند،

می‌توانند به شما کمک کنند تا به طور موثری با بودجه‌ای که برای انواع استراتژی در کسب و کار خود در نظر گرفته‌اید بتوانید تبلیغات هدفمندی را راه‌اندازی کنید. برای کسب هرگونه اطلاعات می‌توانید با همکاران ما از طریق لینک های زیر در ارتباط باشد.

خانم مهندس پورنقی  خانم مهندس برومند

پاسخ خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • تلفن خود را همراه با صفر درج کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس برقرار کنند. مثال: 09375555555

فرم مشاوره