۱۰ روش طلایی جذب مشتری
جلب مشتری جدید، بخشی مهم و دشوار در بیشتر رشته های شغلی است؛ برای مثال اگر یک پزشک هستید، نیازی به جلب مشتری ندارید زیرا بیماران به خودی خود به سراغ شما خواهند آمد اما این مورد در رابطه با اکثر مشاغل صدق نمی کند. جلب مشتری در بسیاری از مشاغل امری غیر قابل انکار است.
بسیاری از کارافرینان مشاغل خود را به عنوان حرفه مورد علاقه شان آغاز کرده اند، نه به این دلیل که علاقه مند به انجام تجارت باشند اما با این حال اگر در جلب مشتری جدید توانمند نباشید، تجارت شما پایدار نخواهد ماند.
۱٫ اهداف خود را برای جذب مشتریان جدید تعیین کنید
تعیین اهداف برای هر شغلی بسیار مهم است و می تواند به شما انگیزه دهد. برای تعیین اهداف خود نکات زیر را در نظر داشته باشید:
- هر آنچه را که می خواهید انجام دهید، بنویسید.
- خوب فکر کنید تا بتوانید لیست کاملی از اهداف خود به دست آورید.
- هر نکته را تجزیه و تحلیل کرده و امکان موفقیت در آن را تعیین کنید.
- اهداف موجود در لیست را اولویت بندی کنید.
- برای تحقق هر هدف، محدودیت زمانی تعیین کنید.
- از اهداف کوتاه مدت شروع کنید تا آن ها به شما در رسیدن به اهداف بلند مدت کمک کنند.
۲٫ مشتریان خود را بشناسید
اگر نمی دانید که مشتریان شما چه کسانی هستند، نمی توانید در بازار موفق شوید و بنابراین قبل از پیشبرد هر برنامه ای، شخصیت خریدار را بررسی کنید و این به آن معناست که مشخصات مشتری ایده آل شرکت خود را شناسایی و تعیین کنید.
بازاریابان با تجربه برای هدف قرار دادن بازاریابی خود به این اطلاعات اعتماد می کنند. شناسایی شخصیت خریدار به شما این امکان را می دهد تا اهداف خود را بهبود ببخشید. اگر شما در انجام این کار موفق شوید، قادر به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شغلی خود خواهید بود.
پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی راه های فروش در اینستاگرام را حتما مطالعه نمایید.
۳٫ به دنبال جلب مشتری های جدید باشید
با جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل داده ها در مورد چگونگی جذب مشتریان جدید تحقیق کرده و کانال مناسب برای انجام این کار را برای خود ایجاد کنید که این کار ممکن است از طریق ایمیل، رسانه های اجتماعی، نامه و یا هر چیز دیگری باشد. بهترین راه این است که برای جلب مشتریان خود، از چندین طریق وارد عمل شوید.
۴٫ روند خرید را درک کنید
بنگرید که مشتریان تان چگونه می توانند محصولات شما را خریداری کنند. وقتی این موضوع را فهمیدید، می توانید نقاط ضعف خود را مشخص کنید. در صورت مشکل بودن درک این مسئله به سوالات زیر پاسخ دهید.
- مشتریان چگونه وب سایت شما را پیدا می کنند ؟
- آیا این امر از طریق رسانه های اجتماعی و یا سایر سیستم ها انجام می شود ؟
- آن ها، پس از ورود به صفحه شما چه کاری انجام می دهند؟
- آن ها قبل از خرید به دنبال چه محتوایی در صفحه شما هستند ؟
۵٫ کارمندان با استعداد استخدام کنید
یک کارمند خوب می تواند ۱۰ مشتری جدید به شرکت شما اضافه کند، در حالی که یک کارمند بد می تواند ۱۰ تن از مشتریان شما را از دست بدهد و علاوه بر این ، شما به تنهایی قادر به جامه عمل پوشاندن به تمامی اهدافی که در سر دارید نخواهید بود.
برای این کار به متخصصان ماهر، با تجربه و آموزش دیده نیاز خواهید داشت و بنابراین برای پیشرفت کردن در عرصه تجارت، کارمندانی با تجربه استخدام کنید.
۶٫ رقبای خود را بشناسید
تجزیه و تحلیل رقابتی به یک بخش اساسی در هر تجارتی تبدیل شده است. شناخت رقبای شما به معنای سرقت ایده های آن ها نیست؛ بلکه به معنای شناخت نقاط ضعف و قوت آن ها است. شناخت آن ها به شما کمک می کند تا در عملکرد خود با اعتماد به نفس عمل کنید. هنگام تجزیه و تحلیل رقبای خود باید بدانید که به دنبال چه چیزی در آن ها هستید که می تواند به تجارت شما کمک کند. بنابراین،
- گزارش های صنعتی آن ها را تجزیه و تحلیل کنید.
- نقاط ضعف و قوت آن ها در شبکه های اجتماعی را بررسی کنید.
- استراتژی بازاریابی محتوای آن ها را تحلیل و تفسیر کنید.
۷٫ کیفیت وب سایت خود را ارتقاء دهید
“آیا کیفیت سایت من خوب است ؟” این سوالی است که هر کسی که صاحب یک وب سایت است باید از خود بپرسد که آیا وب سایت او توانایی جلب مشتریان جدید را دارد یا خیر.
اکثر وب سایت ها از آن جایی که دارای کمبود منابع با کیفیت هستند، دارای نقص های مختلفی می باشند. سهولت استفاده از وب سایت شما، از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا هر چه یک وب سایت قابل دسترس تر باشد، تعامل بیشتری در آن انجام خواهد شد.
هدف اصلی از شناسایی این مسئله این است که آیا کاربران می توانند به راحتی به سایت دسترسی پیدا کرده و در آن خرید کنند یا خیر. همچنین اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما در هر صفحه دارای هماهنگی لازم به بقیه موارد حرفه تان است یا خیر.
۹٫ رسانه های اجتماعی
تنها جایی که مشتریان شما در آن دائما فعالیت دارند، رسانه های اجتماعی است . فعالیت در رسانه های اجتماعی همچنین یکی از مقرون به صرفه ترین راه ها برای تاثیر گذاری بر مشتری و جذب آن ها محسوب می شود.
در صورتی که از بستر رسانه های اجتماعی به طور صحیح استفاده کنید، این فرصت برای شما فراهم خواهد شد تا در زمانی کوتاه تعداد زیادی مخاطب پیدا کنید. اگر بر ایجاد روابط از طریق رسانه های اجتماعی تمرکز کنید، پروژه های بازاریابیتان با موفقیت رو به رو خواهد شد.
بنابراین به این طریق مشتریان جدید را از طریق رسانه های اجتماعی خود، جذب کنید:
- در رابطه با رسانه های اجتماعی محبوب تحقیق کرده و مشتریان خود را شناسایی کنید.
- برای شرکت خود ، صفحه ای جدید در رسانه اجتماعی مورد نظر ایجاد کنید.
- محتوای جذاب مربوط به حرفه خود را در صفحه خود قرار داده و سعی کنید به جزئیات امور توجه بیشتری داشته باشید.
- اطمینان حاصل کنید که در پست های خود، از کلمات کلیدی که به جذب مشتری کمک می کند ، استفاده کرده باشید.
پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی مدیریت ارتباط با مشتری را حتما مطالعه کنید.
۱۰٫ محتوای قانع کننده ایجاد کنید
مهم نیست که استراتژی شما چقدر قوی است، مطالبی که انتشار می دهید باید مطابق با سلیقه مشتریان تان باشد. یکی از دلایل عدم استقبال از محتوای مطالب پست هایتان ممکن است این باشد که شما از دانش لازم در انجام این کار بهره مند نیستید.
هدف اصلی شما باید این باشد که خود را به عنوان یک متخصص در حوزه خود نشان دهید، در این صورت است که افراد به شما اعتماد کرده و به عنوان مشتری جذب شما می شوند. برای بهبود محتوای مطالبتان باید نکات زیر را در نظر داشته باشید:
- همیشه قبل از شروع به نوشتن مطالب خود ، موضوعی را انتخاب کنید که مربوط به مخاطبانتان باشد.
- اطمینان حاصل کنید که ارزش موضوع مورد بحث را به مخاطب خود انتقال می دهید.
- به سوالات مخاطبان خود پاسخ دهید: مشکلات آن ها را حل کرده و اعتماد آن ها را جلب کنید. این امر باعث می شود تا آن ها در صورت تمایل به بهره مندی از خدمات شما، شما را به خاطر بسپارند.
- برای دستیابی به مشتریان دائمی، به نوشتن موضوعات کلی و خاص تر بپردازید.
- موضوعات مورد علاقه خود در صنعت خود را به مخاطب ارائه دهید.
سخن آخر
در پایان اگر میخواهید کسب و کار شما همیشه رونق داشته باشد، روشهای جذب و حفظ مشتری را به برنامه ثابت کار خود تبدیل کنید. هنوز افراد زیادی هستند که خدمات شما آگاهی ندارند، حتی برخی مشتریانی که از شما خرید کردهاند هنوز با کار شما به طور کامل آشنایی ندارد. با این روشها برای آنها بیشتر در دسترس باشید و اجازه دهید در هنگام نیاز، شما اولین نامی باشید که برای مراجعه به ذهن آنها خطور میکند.
در این مطلب با ۱۰ روش طلایی جذب مشتری آشنا شدید. حالا تنها باید تبلیغات خود را در شروع کار انجام دهید تا بتوانید در این را بهتر دیده شود تا مخاطبان با کار شما آشنا شوند.
اگر شما هم در راه اندازی کسب و کار خود نیاز به مشاوره دارید می توانید از طریق لینک های زیر با تیم پشتیبان در ارتباط باشید.
خانم مهندس پورنقی خانم مهندس برومند
یکی از امکانات ویژه کسب درآمد استفاده از نرم افزار های ارتباط با مشتریان تحت وب با نام سامانه پیامک اطلاع رسانی است. پیشنهاد ما استفاده از سامانه اطلاع رسانی و مدیریت ارتباط با مشتریان لاین استور است. این سامانه را می توانید به صورت رایگان از سایت لاین استور دریافت کنید،