❤️ نقش دیجیتال مارکتینگ در کسب و کارها

نقش دیجیتال مارکتینگ در کسب و کارها اینترنتی

نقش دیجیتال مارکتینگ در کسب و کارها به مدیران کمک می‌کند تا سازمان را به درستی هدایت کنند و آن را توسعه دهند.  به همین علت امروزه  نقش بسیار مهمی در توسعه مشاغل دارد و به افراد نشان می‌دهد که عرصه دیجیتال مارکتینگ چه تاثیری در آینده کسب‌ و کار آن‌ها دارد.

امروزه دیجیتال مارکتینگ خدمات و محصولات مورد نیاز مشتریان و مخاطبین هدف را  با استفاده از اینترنت و دستگاه‌های الکترونیکی فراهم می‌کند. با نگاه به اطراف خود شاهد جلوه دیگری از تبلیغات هستیم که تمامی ما را درگیر خود نموده است و کمتر کسی وجود دارد که از هدفمند بودن آن بی خبر باشد. این شیوه به سرعت جایگزین روش های سنتی شده و محبوبیت خاصی در بین تمامی مردم دنیا پیدا کرد.

بسیاری از صاحبان کسب و کار می دانند که دیگر زمان تبلیغات سنتی به گونه های گسترده و پر هزینه به پایان رسیده اما برای ورود به تبلیغات مدرن و بازاریابی های امروزی، از دانش کافی برخوردار نیستند و نمی توانند نسبت به هزینه ای که می کنند بازخورد مناسبی دریافت کنند.

نقش دیجیتال مارکتینگ در کسب و کارها

هرگاه که در یک زمان و مکان مشخص توانستید مخاطبان خود را جذب کنید و یا کالای خود را به فروش برسانید، شما مارکتینگ انجام داده اید. وقتی این عمل در فضای اینترنت انجام شود یعنی مکان مشخصی را انتخاب کرده اید و از ادغام این دو مشخصه به دیجیتال مارکتینگ خواهیم رسید. بخواهیم واضح تر بیان کنیم، به کلیه فعالیت هایی که در راستای بازاریابی و جذب مشتری در فضای مجازی انجام می دهید، دیجیتال مارکتینگ می گویند.

اهمیت دیجیتال مارکتینگ در کسب و کار
اهمیت دیجیتال مارکتینگ در کسب و کارها

پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی مشاوره تبلیغات کسب و کار را حتما مطالعه کنید.

آشنایی با انواع دیجیتال مارکتینگ های محبوب

سئو یا بهینه سازی شبکه های اجتماعی

بهینه سازی موتور های جست و جو پروسه ای است که با انجام آن وب سایت شما در پیج های نتایج سرچ موتور های جست و جو رنک بالاتری پیدا می کند. افزایش رنک در پیج های نتایج موتور های جست و جو باعث می شود ترافیک ارگانیک وب سایت ( تعداد افرادی که وارد سایت شما می شوند ) افزایش یابد.

هر چقدر تعداد افراد وارد شده به سایت بیشتر شود، نام برند شما شناخته تر می شود، محصولات و خدمات شما به افراد بیشتری شناسانده می شود و در نهایت فروش شما افزایش خواهد یافت.

بازاریابی شبکه های اجتماعی (Social media marketing)

در بازاریابی شبکه های اجتماعی محتوا های مناسب در شبکه های اجتماعی مناسب منتشر می شوند. این کار باعث می شود که برند شما در شبکه های اجتماعی شناخته شود، ترافیک سایت شما افزایش یابد و تعداد مشتریان راغب کسب و کار شما بیشتر شود. محبوب ترین شبکه های اجتماعی برای سوشال مدیا مارکتینگ:

  • توییتر
  • لینکدین
  • فیس بوک
  • پینترست
  • اینستاگرام
  • اسنپ چت

ایمیل مارکتینگ (Email marketing)

شرکت ها از ایمیل مارکتینگ برای ارتباط برقرار کردن با مخاطبان شان استفاده می کنند. معمولا برای اطلاع رسانی پیشنهاد های ویژه مثل تخفیف ها، اطلاع رسانی در مورد محتوا های جدید و هدایت به سمت سایت از ایمیل مارکتینگ استفاده می شود. 

رایج ترین ایمیل ها از نظر محتوا شامل موارد زیر است:

  • برای عضویت در وبلاگ
  • ایمیل هایی که در پایان آن ها مخاطب باید چیزی را دانلود کند
  • ایمیل های خوش آمد گویی به مشتریان جدید
  • اطلاع رسانی پیشنهاد های ویژه برای مشتریان وفادار
  • ایمیل هایی شامل نکات مفید برای آگاه سازی مخاطب

بازاریابی محتوایی (Content marketing)

بازاریابی محتوایی یعنی تولید و منتشر کردن انواع مختلف محتوا با اهدافی مثل افزایش آگاهی از برند، افزایش ترافیک، افزایش مشتریان راغب و افزایش مشتریان قطعی. معمولا محتوا های با کیفیت و مناسب می توانند به صورت های زیر ارائه شوند:

  1. پست های بلاگ
  2. اینفوگرافیک ها
  3. کتاب های الکترونیکی

تبلیغات کلیکی (PPC)

یکی از رایج ترین انواع تبلیغات کلیکی توسط گوگل ادوردز انجام می شود. انجام تبلیغات کلیکی با گوگل ادوردز باعث می شود در یک بازه ی زمانی مشخص، وب سایت شما در بالای صفحه ی اول نتایج گوگل قرار بگیرد و توسط افراد بسیار زیادی دیده شود.

تبلیغات کلیکی
تبلیغات کلیکی و اهمیت آن

پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی مشاور تبلیغات اینترنتی را حتما مطالعه کنید.

بازاریابی افیلیت (Affiliate marketing)

در بازاریابی افیلیت یا پورسانتی، یک وب سایت به وب سایت یک شرکت تولید کننده یا ارائه کننده ی خدمات بازدید کننده می فرستد و اگر بازدید کننده از سایت تولید کننده خریدی را انجام دهد یا طبق برنامه ی افیلیتی که وجود داشته عمل مد نظر را انجام دهد، شرکت تولید کننده یا ارائه کننده ی خدمات درصدی از خرید را به وب سایت فرستنده ی بازدید کننده پرداخت می کند.

مزایای دیجیتال مارکتینگ 

  1. دیجیتال مارکتینگ باعث ایجاد آگاهی از برند و درگیر شدن مخاطبان با برند می شود
  2. دیجیتال مارکتینگ به شما کمک می کند که مشتریان جدیدتان را راحت تر به مشتریان وفادار تبدیل کنید
  3. به کمک دیجیتال مارکتینگ محتوای تولید شده برای برند شما راحت تر بین افراد به اشتراک گذاشته می شود
  4. با ارائه کردن به موقع آفر ها، باعث می شود مخاطبان تان سریع تر تصمیم به خرید بگیرند
  5. دیجیتال مارکتینگ روش بسیار به صرفه ای است

جمع بندی

بازاریابی دیجیتال بازاریابی آینده است، به علاوه تمامی صحبت هایی که در مورد دیجیتال مارکتینگ در این مقاله کردیم، باید این مساله را هم عنوان کنیم که شما به راحتی می توانید نتیجه بخشی هر کدام از استراتژی های نقش دیجیتال مارکتینگ در کسب و کارها که پیاده کردید به طور دقیق و با عدد و رقم بسنجید.

با سنجش هر کدام از استراتژی ها می توانید تشخیص دهید که کدام یک موثر تر بوده و آن را ادامه دهید. هدف از سایت درویش زاده دات کام این است که شما را در زمینه بازاریابی اینترنتی و راه اندازی کسب و کار اینترنتی یاری کند.

جهت کسب اطلاعت بیشتر می توانید از طریق لینک های زیر با تیم پشتیبان در ارتباط باشید.

خانم مهندس پورنقی  خانم مهندس برومند

ثبت نام رایگان در پنل ممبر و فالور لاین استور

پاسخ خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن سامانه اطلاع رسانی اپلیکیشن سامانه شبکه های اجتماعی

  • تلفن خود را همراه با صفر درج کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس برقرار کنند. مثال: 09375555555

فرم مشاوره