❤️ انواع روش های تولید محتوا ?

انواع روش های تولید محتوا

امروزه افراد زیادی هستن که برای دیگران دیتا هایی را می فرستند حال همین دیتا و اطلاعات میشه یک نوع محتوا به عنوان مثال: دستور غذایی که نوشته و برای دوست خود فرستاده‌‌اید، جزوه‌های کلاسی یا حتی همان عکسی که از طبیعت گرفته و در صفحه اینستاگرامتان منتشر کرده‌اید.

همه این‌ها تولید محتوا محسوب می‌شوند. اما از تولید محتوا می‌توانید برای مقاصد حرفه‌ای هم استفاده کنید. مثل درامدزایی، جذب مشتری، رونق کسب و کار، افزایش فروش و … حال در این مقاله آموزشی قصد داریم شما را با انواع روش های تولید محتوا آشنا کنیم تا انتهای مقاله همراه ما باشید.?

تولید محتوا چیست؟

تولید محتوا یا (Content Creation): فرایند هدفمند تولید و ایجاد یک سری اطلاعات خاص برای مخاطبانی خاص است که در قالبی مشخص تهیه می‌شود و سپس در کانال‌های ارتباط با مخاطب، انتشار یافته و در دسترس آن‌ها قرار می‌گیرد.

تولید محتوا می‌تواند دیجیتالی (مقاله بلاگ) یا غیر دیجیتالی (کتابچه راهنمای چاپی) باشد. در واقع بروشورهای چاپی و تراکت‌های پخش شده هم محتوا محسوب می‌شوند اما هدف ما در این مقاله، صحبت در مورد تولید محتوا دیجیتال در فضای اینترنت است. محتواهایی که در وب سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی و… منتشر می‌شوند.

هدف از انواع روش های تولید محتوا

همانطور که در تعریف بیان کردیم، تولید محتوا یک فرایند هدفمند است که برای یک مخاطب خاص اتفاق می‌افتد. یعنی شما حتما باید در هر محتوا، یک هدف و مخاطبِ محتوا را در نظر داشته باشید تا محتوای تولید شده، هم برای مخاطب و هم کسب و کار، نفع داشته باشد. اهدافی مثل:

  • شناخته شدن در صنعت تخصصی خود
  • رتبه اول گوگل شدن در یک موضوع خاص
  • جذب کردن مشتری‌های جدید
  • افزایش فروش یک محصول مشخص و…

این هدفِ محتوا است که به چگونگیِ تولیدِ آن، جهت می‌دهد. محتوای بدون هدف، حتی اگر حرفه‌ای هم باشد، فقط اتلاف وقت و سرمایه است.

محتوا به صورت کلی در ۴ فرمت و قالب زیر تولید می‌شود:

  • متنی: مقالات بلاگ، کپشن در پست‌های اینستاگرام، نوشته‌ای که در ایمیل مارکتینگ می‌نویسید و به کاربران می‌فرستید و به طور کلی هر متنی که در بخش‌های مختلف بیزینسِ خود، به مخاطب ارائه می‌دهید.
  • تصویری: پست‌های اینستاگرام، اینفوگرافی‌ها، بنرها و پوسترهایی که در وب سایت خود منتشر می‌کنید و… .
  • صوتی: پادکست‌ها یا فایل‌های صوتی که در اختیار مخاطب می‌گذارید.
  • ویدیویی: ویدیوهای آموزشی، موشن گرافی و… 
انواع روش های تولید محتوا
انواع روش های تولید محتوا در کسب و کار

پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی بازاریابی از طریق مشتری را حتما مطالعه کنید.

محتوا متنی: این محتوا های شامل ایمیل ها، مقالات و…

محتوا تصویری: پست های اینستاگرام، اینفوگرافی ها

محتوا صوتی: فایل های صوتی، پادکست ها

محتوا ویدئویی: موشن گرافی، ویدئو های آموزشی

کارشناس تولید محتوا کیست؟

کارشناس تولید محتوا کسی است که تولید کننده انواع محتوا مثل متنی، صوتی، ویدیویی و… باشد. کارشناس تولید محتوا هم می‌تواند در تمام قالب‌های محتوایی و پلتفرم‌ها مثل وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی، مهارت داشته باشد و هم به صورت تخصصی در یک موضوع و یک پلتفرم ماهر باشد. مثلا فقط متخصص در تولید محتوای تصویری برای اینستاگرام باشد.

مهارت هایی کارشناس تولید محتوا چیست؟

۸ مورد زیر، مهارت هایی است که به طور کلی، از یک کارشناس محتوا انتظار می‌رود در آن‌ها قوی باشد.

  1. نویسندگی، آشنایی با دستور زبان فارسی و علایم نگارشی
  2. آشنایی با زبان انگلیسی
  3. آشنایی با نرم افزارهای خانواده آفیس (Office): ورد (Word) – اکسل (Excel) – پاورپوینت (PowerPoint)
  4. آشنایی با حداقل یک سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس (WordPress)
  5. آشنایی با ابزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ
  6. آشنایی با مفاهیم بازاریابی محتوایی و تحلیل رقبا
  7. مسلط به جستجو در وب و شبکه های اجتماعی
  8. مسلط به مبحث سئوی متنی (بهینه سازی برای موتورهای جستجو)

کسب درامد از تولید محتوا

کسب درامد از تولید محتوا به ۲ صورت مستقیم و غیر مستقیم ممکن است:

  1. درامدزایی مستقیم: محتوای تولید شده را به فروش برسانید یا خودتان فریلنسر، کارشناس تولید محتوا برای کسب و کارها یا شرکت‌های تولید محتوا شوید.
  2. درامدزایی غیر مستقیم: از محتوای رایگان و بازاریابی محتوایی برای جذب مشتری و فروش محصولاتِ دیگر استفاده کنید.

بازار کار تولید محتوا چگونه است؟

با توجه به گسترش کسب و کارهای اینترنتی، بازار کار تولید محتوا و نیاز به کارشناس محتوا هم افزایش پیدا کرده و رو به رشد است. هر شرکتی برای وب سایت یا حداقل شبکه‌های اجتماعی خود نیازمند کارشناس تولید محتوا است.

به همین دلیل این شغل حتی می‌تواند یک شغل دائمی باشد و نه پاره وقت. بسیاری از شرکت‌ها به دنبال استخدام کارشناس تولید محتوا حتی به شکل دورکاری و همکاری بلند مدت هستند.

شرکت تولید محتوا چیست؟ چه زمانی بهتر است به آن‌ها کار بسپاریم؟

شرکت ها و تیم های تولید محتوای زیادی وجود دارند که به طور حرفه‌ای محتوا را در تمام قالب‌های متنی، صوتی و… تولید می‌کنند. از آنجایی که واقعا محتوا نقش بسیار مهمی در موفقیت کسب و کارها و هدایت ترافیک به وب‌سایت‌ها دارد؛ به همین دلیل نیاز به برون‌سپاری تولید محتوا به چنین تیم‌هایی برای بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی حس می‌شود.

شرکت‌های تولید محتوا در زمینه‌های مختلف از پزشکی گرفته تا ماشین‌آلات سنگین خدمات ارائه می‌دهند و خیال صاحبان کسب و کار را از این بابت راحت کرده‎‌اند.
برای دستیابی به این آژانس‌های محتوایی، کافیست سری به گوگل بزنید و جستجو کنید.

هر شرکتی که وبسایت خود را بهتر سئو کرده باشد و محتوای بهتری ارائه کرده باشد، در صفحه اول نتایج گوگل ظاهر خواهد شد که همین امر یک دلیل برای حرفه‌ای بودنِ این تیم‌ها در کار تولید محتوا است.

تولید محتوا به صورت فریلنسینگ

برای شروع کار به عنوان تولید کننده محتوا و درامدزایی از آن، یک راه خوب فعالیت به عنوان فریلنسر است. می‌توانید با پلتفرم‌هایی مثل پونیشا و… شروع کنید. 

فقط کافیست مهارت‌های خود را افزایش دهید. از کم شروع کنید و رفته رفته که سرعت عمل و تجربه‌تان بالاتر رفت، با شرکت‌های بهتر و حجم محتوایی بیشتر قرارداد ببندید.

تولید محتوا به صورت فریلنسینگ
اهمیت تولید محتوا به صورت فریلنسینگ

پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی تولید محتوای ارزشمند را حتما مطالعه کنید.

هزینه تولید محتوا

هزینه تولید محتوا ارتباط مستقیمی با استراتژی مارکتینگ بیزینس‌ها دارد. شرکت‌ها با توجه به اینکه چه بودجه‌ای برای بازاریابی محتوایی خود در نظر گرفته‌اند، باید اقدام به تولید محتوا کنند. اما موضوع بسیار مهمی که در مورد هزینه‌ی تولید محتوا برای کسب وکارها مطرح می‌شود، نرخ بازگشت سرمایه است.

تولید و انتشار هر محتوا هزینه‌بر است پس باید به هر محتوا نگاه مارکتینگی داشت و به فکر بازگشت سرمایه بود. یعنی نباید صرفا جهت افزایش بازدید سایت یا رنک گرفتن در هر عبارتی، محتوا منتشر کرد.

به این دلیل که ورودیِ بیشتر، لزوما فروش بیشتر نیست. پس برای اینکه هزینه شما تبدیل به سود شود حتما باید طبق برنامه و استراتژی محتوا حرکت کنید. به این ترتیب تولید محتوا برای شما بیشتر از هزینه، سود خواهد داشت.

گاهی اوقات نیاز است علاوه بر تولید محتوا برای دیده شدن و بهینه شدن سایت و یا پیج اینستاگرام آن ها را به شرکت های واسط بسپارید تا با آسودگی خاطر بتوانید کسب درآمد کنید. یکی از این شرکت ها لاین استور است که با بیش از یک دهه تجربه در امر تبلیغات، خرید فالوور اینستاگرام، تلگرام و یا همکاری در فروش می توانید کار خود را رونق دهید.

از دیگر مزیت های این شرکت طراحی سایت و خدمات سئو می باشید که با کمترین هزینه و کفیت بالا برای مشتریان در این امر خود را سهیم می داند برای ارتباط با تیم پشتیبان لاین استور و درویش زاده دات کام می توانید از طریق لینک های زیر در ارتباط باشید.

خانم مهندس پورنقی  خانم مهندس برومند

یکی از امکانات ویژه کسب درآمد استفاده از نرم افزار های ارتباط با مشتریان تحت وب با نام سامانه پیامک اطلاع رسانی است. پیشنهاد ما استفاده از سامانه اطلاع رسانی و مدیریت ارتباط با مشتریان لاین استور است. این سامانه را می توانید به صورت رایگان از سایت لاین استور دریافت کنید، 

ثبت نام رایگان در پنل ممبر و فالور لاین استور

پاسخ خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن سامانه اطلاع رسانی اپلیکیشن سامانه شبکه های اجتماعی

  • تلفن خود را همراه با صفر درج کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس برقرار کنند. مثال: 09375555555

فرم مشاوره