❤️ اهمیت برند برای کسب و کار

اهمیت برند در کسب و کار

اهمیت برند برای کسب و کار چیست؟ همان طور که می‌دانید برند یا نام تجاری، در واقع یک عبارت یا نشانه‌ای است که محصولات و خدمات شما را از خدمات و محصولات شرکت‌های مشابه متمایز می‌کند. فرقی نمی‌کند که در چه حوزه‌ای و به چه وسعتی مشغول به فعالیت هستید،

بلکه مهم است که بدانید برند سازی یکی از ضروریات هر کسب و کار به شمار می‌رود. ما در این مقاله قصد داریم به موضوع اهمیت برند (نام تجاری) و ارزشی که برای کسب و کار‌ها به ارمغان می‌آورد بپردازیم.

در ادامه شما را به شنیدن پادکست مهندس درویش زاده در رابطه با اهمیت برند برای کسب و کار دعوت می کنیم.

اهمیت برند برای کسب و کار

هر نوع برندی جدا از کوچک یا بزرگ بودن آن، دارای ارزش است.  داشتن یک نام تجاری بیش از آن چیزی که شما فکر می‌کنید دارای اهمیت است؛ به ویژه اگر کسب و کار جدیدی راه اندازی کرده باشید و اهداف کوچک و بزرگی برای خود تعیین نموده باشید.

ساخت یک برند قابل شناسایی و با ارزش یکی از مهم ترین بخش‌های هر کسب و کار به شمار می‌آید در حالی که خیلی از افراد، آن را جز لیست اقلام ضروری کسب و کارشان نمی‌دانند. به دلیل اهمیت بالای برند و نادیده گرفتن آن توسط اغلب کسب و کارهای جدید و کوچک، در این جا به چندین دلیل مهم وجود یک برند در کسب و کار می‌پردازیم.

شناخت کسب و کار با برند

شناخته شدن در بازار جز مهم ترین رکن‌های بازاریابی به حساب می‌آید، زیرا در سایه آن می‌توانید از تبلیغاتی که برای رشد و بازاریابی استفاده می‌کنید به بهترین نحو ممکن بازخورد گرفته و مشتریان را به سمت کسب و کار خود جذب نمایید. تبدیل شدن به یک نام تجاری شناخته شده، اولین قدم برای ایجاد اعتماد در مشتریان جدید بالاقوه است.

از منسجم بودن برند خود در تمامی پلت فرم‌ها و پیامی که قصد دارید با آنها به اشتراک بگذارید تا بدین طریق خود را به مشتریان بشناسانید، اطمینان حاصل نمایید.

شناخت کسب و کار با برند
اهمیت شناخت کسب و کار با برند

پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی مشاوره تبلیغات اینترنتی را حتما مطالعه کنید.

ارزشمند بودن نام تجاری

مثال‌های زیادی در این باره وجود دارد که می‌توان با بررسی و تحلیل آن‌ها به قدرت اهمیت برند برای کسب و کار ایمان آورد. بارزترین مثال موجود، شرکت کوکا کولا می‌باشد. در برآوردهای به دست آمده در سال ۲۰۱۶، تنها نام و برند کوکا کولا ارزشی معادل ۷۳ بیلیون دلار داشته است که رقم بسیار بالا و ارزشمندی می‌باشد.

شاید کسب و کار شما به بزرگی شرکت کوکا کولا نباشد، ولی هرگز نباید فراموش کرد که وجود برند برای هر کسب و کاری ارزش می‌آفریند و این ارزش، تنها با گذشت زمان و یک استراتژی مدیریت قوی افزایش پیدا می‌کند.

نیروی کار وفادار و رضایتمند

احساس لذت و کار کردن در یک شرکت با نام تجاری و دارای برندی ارزشمند، قطعا باعث افزایش رضایت کارکنان نسبت به شرکت‌هایی است که دارای برند نیستند. در اینگونه شرکت‌ها کارکنان میل بیشتری به کار کردن نشان می‌دهند و این خود باعث افزایش بهره وری و رشد سریع‌تر کسب و کار می‌شود. کارکنان اینگونه شرکت‌ها معمولا وفادارتر بوده و نسبت به وظایف خود مسئولیت پذیرتر می‌باشند.

افزایش اعتماد به برند شما

اهمیت برند برای کسب و کار باعث افزایش اعتماد مخاطبین شده و همواره با جذب اعتماد بیشتر و افزایش مشتریان خود، می‌توان به درصد بالایی از سهم بازار هدف رسید. با برند سازی می‌توانید با رقیبان خود در بازار هدف رقابت کرده و بدین طریق مشتریان، محصولات یا خدمات شما را جز نخستین انتخاب‌های خود قرار خواهند داد.

اجزای ساخت برند

معماری برند 

معماری برند یکی از ابزارهای استراتژیک و مهم برند است که رابطه‌ی بین برند مادر (parent brand) و زیربرندهای خانواده‌ی آن را تعریف و بررسی می‌کند. وظیفه‌ی برند مادر، تأیید همه‌ی این زیربرندهاست. معماری برند نشان می‌دهد چگونه یک زیربرند باید با برند اصلی (masterbrand) ارتباط بسیار نزدیک داشته باشد. 

توسعه برند 

توسعه برند یک استراتژی بازاریابی است که در آن شرکت محصولی با یک تصویر خوب را که از نام برند بهره می برد اما در طبقه محصولی متفاوتی است بازاریابی می کند. سازمان ها از این استراتژی برای افزایش و اهرم سازی ارزش ویژه برند استفاده می کنند. توسعه پذیری یک برند به این امر بستگی دارد که تا چه حد تداعیات مشتریان از ارزش ها و اهداف برند قوی است.

نام گذاری محصول و انتخاب برند 

تکنیکی است که در آن سازمان در خصوص انتخاب نام محصولات خود اندیشیده و براساس دستاوردهای تحقیقات بازار بهترین و مناسب ترین نام را با هدف تاثیرگذاری بر مشتریان هدف خود انتخاب می کند. مفهوم نام گذاری محصول بسیار شبیه فرایند تصمیم گیری برای نام شرکت و سازمان است.

برخی از گام های کلیدی این فرایند عبارتند از:

  1. توسعه نام محصول
  2. مشخص کردن اهداف برندگذاری
  3. ارزیابی نام ها ازطریق بررسی بازار هدف و گروه های کانون
  4. انتخاب نام نهایی محصول و درنهایت ثبت حقوق مالکیت برند

هویت برند 

هویت برند، تعیین‌کننده فردیت، آرمانها و اهداف، ارزشها و علائم شناسایی برند است. از دیدگاه کاپفرر، تفاوت هویت و تصویر در این است که هویت، آن چیزی است که شما هستید؛ در حالیکه تصویر، برداشتی است که مصرف‌کننده طی ارتباط با شما، از شما استنباط می‌کند.

بخشی از هویت برند در جلوه‌های ظاهری آن، نظیر رنگ و طرح برند، نمود پیدا می کند. گرچه تعیین هویت بصری و ظاهری برند، یک گام ضروری و اولیه به شمار می آید، ولی تمام ابعاد هویت را پوشش نمی‌دهد. جوهر اصلی برند آن چیزی است که قرار است درآینده تصویر شده و در ذهن مشتری نقش بندد.

اهمیت برند برای کسب و کار
هویت و اهمیت برند در کسب و کار مجازی

پیشنهاد مطالعه: مقاله آموزشی مشاوره شروع کسب و کار را حتما مطالعه کنید.

شخصیت برند 

شخصیت برند، ویژگی های انسانی است که به برند نسبت داده می‌‌شود. این ویژگی ها، بخشی از هویت برند را تشکیل می‌دهند. پرفسور دیوید آکر، عقیده دارد ” برندها با تعریف شخصیت انسانی خود، وعده‌ای را به مصرف‌کنندگان می‌دهند”.

این ویژگی ها نیز مانند تصویر در اثر فعالیت های سازمان در ذهن مصرف‌کننده ایجاد می‌شود. این شخصیت، مبنایی است که ارتباطات برند با مصرف‌کنندگان براساس آن شکل می‌گیرد.

نتیجه گیری

با توجه به اهمیت برند برای کسب و کار، برند سازی و مواردی که در بالا متذکر شدیم، فرقی نمی‌کند که کسب و کار شما به چه میزانی کوچک یا بزرگ است، تازه شروع به کار کرده‌اید یا مدت زیادی است که از شروع کارتان می‌گذرد؛ در هر صورت برند دارای ارزش زیادی است و می بایست آن را به عنوان دارایی کسب و کارتان در نظر بگیرید.

 علاوه بر ارزش آفرینی برای شما، موفقیت‌های بیشتری نیز به همراه خواهد داشت. ساخت یک برند قوی امتیاز مثبتی است که تا پایان کار شما و حتی بعد از آن نیز با شما همراه بوده و می‌تواند باعث اعتبار هرچه بیشتر شما در بازار هدفتان باشد.

اگر شما هم از جمله افرادی هستید که می خواهید با برند خودتان شروع به راه اندازی کسب و کار اینترنتی کنید می توانید با خرید پنل ممبر فالوور با هزینه اندک از سایت لاین استور برای خود دنیای جدیدی را رقم بزنید، برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک های زیر با تیم پشتیبان در ارتباط باشید.

خانم مهندس پورنقی  خانم مهندس برومند

ثبت نام رایگان در پنل ممبر و فالور لاین استور

پاسخ خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اپلیکیشن سامانه اطلاع رسانی اپلیکیشن سامانه شبکه های اجتماعی

  • تلفن خود را همراه با صفر درج کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس برقرار کنند. مثال: 09375555555

فرم مشاوره